Kuka?

Antero Riihimäki
Antero Riihimäki

Kuva © Studio Eminent

Antero Riihimäki
Sähköposti etunimi@anteroriihimaki.org
GSM 0440-778114
Skype antero.riihimaki

Antero Riihimäki, 35-vuotias kolmen lapsen isä, yhden vaimon aviomies sekä keskinkertainen harrastekiekkoilija. Innostun verkkokaupasta, liiketoiminnan kehittämisestä ja mahtavien asiakaskokemuksien luomisesta.

Olen toiminut yrittäjänä Saferock IT Solutions Oy:ssä, joka pyöritti verkkokauppaa nimeltä kaapelikauppa.fi, kunnes se myytiin tanskalaiselle DerkeTek ApS:lle syksyllä 2014.

Puolentoista vuoden ajan työskentelin Raumalla paikallisen ruokakaupan Pick N Pay:n leivissä eStore Manager -tittelillä, jossa starttailin ja vedin www.picknpay.fi -verkkokauppaa. Lisäksi tein sivutoimisesti verkkokaupan koulutuksia, konsultointeja ja pystytin verkkokauppoja WordPress + Woocommerce alustalla.

Nykyään toimin yrittäjänä ja verkkokaupan koutsina sekä kouluttajana Boaz Marketing Oy:ssä.

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut yrittäjyydestä ja asiakaskokemuksesta. Luultavasti se johtaa juurensa sinne, kun ollessani vielä alle kouluikäinen, oli vanhemmillani pieni vanhanajan kyläkauppa.

Vanhanajan kyläkaupassa myytiin kaikkea itse jauhetusta jauhelihasta betonisäkkiin, kyläkaupan palveluasenteella tietenkin. Jälkimmäinen tarkoitti mm. sitä, että usein, kun kauppa laitettiin kiinni, pakkasi äitini mukaan vähän eväitä ja sitten lähdettiin koko perhe kuorma-autolla hakemaan, tai viemään tavaraa.

Näitä oppeja olen omaan liiketoimintaani sekä asiakkaideni liiketoimintaan halunnut olla tuomassa, sillä nykyäänkin ainoastaan lojaali ja sinua kehuva asiakas on todella tyytyväinen asiakas.

Kyseinen kyläkauppa toimii nykyään enää kesäkauppana, nykyisten omistajien toimesta.

Blogistani löydät paljona asiaa verkkokaupasta ja verkkokaupan kehittämisestä.

LinkedIn