Menestyksen Määritelmä Podcast

Menestyksen määritelmä podcast syntyi ystäväni Oliver Brinyn kanssa ideasta tsempata muita ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan.

Tätä kirjoitettaessa podcastia on julkaistu neljä jaksoa, ja itseasiassa heti huomenna julkaistaan viides jakso. Toistaiseksi on puhuttu mm. yrityksen perustamisesta, marginaalista elämässä, asenteesta paljosta muusta.

Huomenna alkavassa kolmen jakson sarjassa puhutaan tavoitteista ja niiden asettamisesta. Niihin liittyen voit ladata myös kätevän Excel-tiedoston, helpottamaan tavoitteiden kirjoittamista ylös.

Haluamme siis rohkaista ihmisiä astumaan mukavuusalueensa ulkopuolelle ja kurkottamaan kohti unelmiaan. Olipa se sitten oman yrityksen perustaminen, painon pudottaminen, tutkinnon hankkiminen, mitä ikinä… Me haluamme olla innostamassa ja tsemppaamassa sinua matkallasi!

Käy kuuntelemassa Menestyksen Määritelmä Podcastia SoundCloudista tai suoraan iTunesista. Podcastille tullaan myös avaamaan omat sivut jollakin aikavälillä osoitteeseen www.menestyksenmaaritelma.fi

Antero Riihimäki

eCommerce Coach at Boaz Marketing Oy
Antero on toiminut vuodesta 2010 verkkokauppiaana, verkkokaupan konsulttina sekä kouluttajana. Lisäksi hänellä on vyöllään yksi exit omasta verkkokaupasta. Tällä hetkellä Antero toimii yrittäjänä, koutsina ja kouluttajana Boaz Marketing Oy:ssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *